آغاز طرح بهبود ژنتیکی لاین آرین با جوجه ریزی در مزرعه‌ی تحقیقاتی پرندگان دانشگاه شهرکرد در جونقان

ارسال توسط : admin2

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۱، نشست هماهنگی آغاز جوجه ریزی مرغ لاین آرین در راستای اجرای طرح ملی " بهبود ژنتیکی مقاومت به آسیت در لاین‌های تجاری جوجه گوشتی آرین" با حضور دکتر یاسر پیرعلی، رییس دانشگاه شهرکرد، دکتر احمد کیوانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر بهنام احمدی پور، رئیس پژوهشکده علوم پرندگان دانشگاه، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و دکترضیائی نماینده ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و نمایندگان موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر یاسر پیرعلی ضمن ابراز خرسندی از همکاری دانشگاه شهرکرد با موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: انجام چنین پروژه‌های مشترک علمی و تحقیقاتی در راستای رفع مشکلات میهن اسلامی ایران، باعث افتخار مجموعه دانشگاهی است و دانشگاه شهرکرد با تمام توان خود در جهت رسیدن به اهداف مورد انتظار در اجرای این طرح تحقیقاتی، حرکت می کند.

رییس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه دانشگاه باید علاوه بر انجام رسالت علمی خود، به رفع مشکلات جامعه و صنعت کمک کند، ادامه داد: یکی از اهدافی که در دانشگاه شهرکرد به دنبال آن هستیم این است که نتایج علمی، منجر به محصول تجاری شود که گره‌ای از مشکلات صنعت و جامعه باز شود و علاوه بر درآمدزایی، کارآفرینی نیز صورت پذیرد.

دکتر پیرعلی گفت: ان شاءالله با ظرفیت های بسیار خوب علمی که در دانشگاه شهرکرد موجود است و با بهره گیری ویژه از اساتید دانشکده‌های کشاورزی و دامپزشکی، بتوانیم هدف گذاری مورد انتظار در این طرح ملی را پیش ببریم.

دکتر احمد کیوانی نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری دانشگاه شهرکرد در این طرح تحقیقاتی ملی گفت: امیدواریم بتوانیم با موفقیت این طرح را به سرانجام برسانیم و به احیاء و ارتقاء مرغ لاین نژاد آرین کمک کنیم.

دکتر بهنام احمدی پور با بیان اینکه کار جوجه ریزی مرغ لاین نژاد آرین در پژوهشکده علوم پرندگان جونقان دانشگاه شهرکرد در ۴ آبان ماه و براساس تفاهم‌نامه همکاری و موافقت نامه بین ستاد زیست فناوری،موسسه تحقیقات علوم دامی و دانشگاه شهرکرد انجام شد، گفت: با همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه بویژه معاونت پشتیبانی، اداره تدارکات، مدیریت طرح و برنامه و... بر اساس شیوهنامه پرورش، مقدمات لازم جهت تجهیز و آماده‌سازی سالن از جمله تغییر سیستم روشنایی و نصب دیمر و دیتا لاگر و سایر امکانات لازم برای دوره طرح فراهم گردید.

رئیس پژوهشکده علوم پرندگان جونقان دانشگاه شهرکرد افزود: در طول دوره پرورش جوجه ها، از ظرفیت علمی دانشگاه در رشته های مرتبط با این پروژه مهم ملی بهره خواهیم برد تا اهداف مورد نظر در این طرح تحقیقاتی محقق گردد.

دکتر ضیائی نماینده ستاد زیست فناوری با اشاره به اینکه برای اولین بار در سطح کشور است که این طرح در دانشگاه شهرکرد در حال انجام است، گفت: انتخاب این منطقه جغرافیایی و وجود اعضای علمی و پژوهشی مرتبط در دانشگاه شهرکرد از نقاط مثبت انجام این طرح تحقیقاتی است که صنعت را به دانشگاه وصل می کند و امیدواریم این طرح تا حصول نتیجه ادامه دار باشد و برای حصول نتیجه در چنین طرح هایی باید برای چندین سال برنامه ریزی نمود.

دکتر ضیایی اضافه کرد: فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای انجام پروژه احیاء و ارتقاء مرغ لاین نژاد آرین، کار بزرگی بود که دانشگاه شهرکرد با همه توان خود برای تحقق آن تلاش کرده است و شرایط استاندارد دوره پرورش در پژوهشکده علوم پرندگان برقرار است.

دکتر جوانروح و دکتر مهربان به نمایندگی از اعضای موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گزارشی در خصوص تنظیم شیوه نامه پرورش با اعضای پژوهشی دانشگاه شهرکرد و خطوط پرورشی مرتبط با لاین آرین و برنامه ریزی های قبلی که با مرکز مرغ آرین بابلکنار برای تحویل جوجه انجام گرفته بود، ارائه دادند.

 تفاهم‌نامه ۵ ساله همکاری‌های علمی- پژوهشی دانشگاه شهرکرد و موسسه تحقیقات علوم دامی کشو، با هدف تدوین طرح و پروژه‌های تحقیقاتی منطبق با نیاز مرغ لاین آرین، همکاری در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی منطبق با نیاز مرغ لاین آرین، برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و دوره‌های آموزشی مشترک در خصوص مرغ لاین آرین، به اشتراک‌گذاری امکانات پژوهشی طرفین شامل امکانات آزمایشگاهی، مزرعه‌ای، کتابخانه‌ای، نرم‌افزاری و غیره به منظور اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک،۱ تیرماه ۱۴۰۱، توسط دکتر یاسرپیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد و دکتر مختار مهاجر سرپرست موسسه تحقیقات علوم دامی امضا شد.

گفتنی است: اين پروژه با حمايت و مشاركت دانشگاه شهركرد، ستاد زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، موسسه ي تحقيقاتي علوم دامي كشور ، معاونت امور دام وزارت جهاد كشاورزي انجام خواهد شد.​

هزینه اجرای این طرح توسط ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین می گردد.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.